Shopping shopping.

Idag har jag vart på stan med Danni och shoppat lite. Köpte 88 (ja, ni läste rätt) ögonskuggor, ett par leggings och en topp :) Mahlin är mycket nöjd!

Nu är jag sjukt frussen, har lust att krypa ner i sängen men då somnar jag bara. Hade även lite samtal med min mentor idag. Måste vara i skolan varje dag denna månad annars får jag inga pengar. Jätte kul.. Men annars så ligger jag bra till i skolan. Eller jag har ju många rester men det som jag har lämnat in har jag fina betyg på :) & sen tyckte han att jag var väldigt arg och då fick jag skälla lite på skolan och det var skönt! 

Danni och jag har även kommit fram till att vi måste sluta svära så förjävligt (och så svär jag?) För att säga fitta, kuk och hora ofta är inte fint. Det är oglammigt och oclassy, för ni vet ju hur glammig jag är.

xoxo Mahlin


Back to school

Nu är man tillbaka i skolan igen och jag kan inte säga så mycket mer än baaaajs va tråk! Nu börjar allt plugg igen.. gaah. Ge mig studenten! Längtar tills den dagen som in i helvette. Och jag kan tänka mig hur mycket jag kommer att gråta den dagen, kommer vara så jääävla lycklig. Längtar tills man bara kan ge fingret till skolan och ja.. ni kanske märker hur mkt jag hatar skolan? Men måste sköta den nu, annars blir jag av med mitt studiebidrag :/ Fuck it.

I fredags var det utgång och måste säga att den var riktigt lyckad tycker jag :) Hade riktigt roligt även fast det väldigt mycket alkohol. Men det var all in va? haha.

I söndags hade jag en riktigt mysig dag med mamma. Hon har gått ner så mycket i vikt så att hon var tvungen att ha nya kläder och vem ställer inte upp som personal shopper? Efter det så gick vi till Varda och tog ett glas vin och satt och mös lite :)

Ikväll har jag en inplanerad skype date med Loppis poppis - och sist var alldeles för länge sen!




Strong indipendent woman

Har inte hunnit blogga något typ denna vecka. Har ju praktik och det är kul :) Så där har jag befunnit mig idag, och sen har jag tränat.. Fick äta lunch själv idag, buhu:( haha nejdå, kan vara skönt att filosofera lite. När man var yngre och var mindre självsäker skulle jag aldrig kunna sätta mig på en resturang själv. Im a strong independent woman ;)

Okej, jätte ovärt inlägg och nu ska jag sova för såååå jäääävlaaa trött. Imorgon är det sista praktik dagen dessutom. Tråkigt att komma tillbaka till skolan men skönt med sovmorgon varje dag ;)

Tisdag

Igår var första dagen på praktiken och det är kul :) Jobbigt att gå upp tidigt bara haha. Börjar ju klockan 12 4 dagar i veckan så man är väl ganska bortskämd? Testade även det nya "subway" och fyfan va gott det var - lätt godare än riktiga subway!

Och idag kom jag på världens smartaste ide till mitt rum (den finns redan men jag har bara inte tänkt på det, haha) Ni får se när det blir klart, och när jag tar tag i det projektet haha. Har så mycket annat just nu som tex plugg. vill bli klar med de flesta rester innan jul så man slipper det i vår och på slut tampen. Har även matte prov nästa vecka så måste plugga på det. Kan vara näst sista chansen på att få g i matte b. Det är inte riktigt min starka sida. Och jag som kanske måste plugga matte c sen får att komma in på en linje. Kul jul.

Sen så har jag drömmt mig bort i sko världen. Jag har hittat så många snygga som jag vill ha!!! Det får nog bli köpa ett par om någon vecka då jag får lön + studiebidrag. Fast lönen ska jag betala av mamma och pappa för min turkey resa. hade tänkt att lägga undan resten av lönen till nästa resa jag åker på :) jag tänker mig typ London i vår när det börjar bli lite varmare och träffa på min buddy på andra sidan jordklotet tänkte jag skriva, men det är ju fel!

Jag hoppas verkligen att du Loppan lilla läser mig blogg, annars får du smisk!
& jag sitter och lyssnar på en låt som dom bara sjönger my penis och suck it i typ. Jätte bra..


Söndag

Jag hatar att skriva rubriker!

Aja, har inte haft tid att blogga på dom senaste dagarna, haft mkt för mig. I fredags så var jag med girlsen som inte har vart sammlade på länge. Vi drog till Pitchers och det var en riktigt trevlig kväll :)
Igår så hade jag träning i 4 timmar i en ny as bra sal! Sen när jag kom hem sov jag i 2 timmar, var så jävla trött haha. Senare kom Tom över och kika på film.
Idag är det träning igen, ska även samla in alla New body beställningar.

Nej va tråkigt det var att blogga idag :)

Today is a good day!

Hemma idag från skolan och fan va mycket jag har fått gjort! Har gjort klart lägenheten nu (skolarbete) och jag är hyfsat nöjd :) & jag hade en as bra morgon, eller ja, vaknade och trodde det var julafton och att jag skulle få paket.. men det fick jag ju inte haha. Sov också typ 12 timmar inatt - awesome!!

Jag har träningsvärk från träningen igår också :) Vi har träning idag med - today is a good day! Och jag älskar att vi har fått mer träningstider så vi kan utvecklas mer.

Nejfyfan va bra dag de har vart idag, det sprudlar om mig just nu. Har lust att skriva om alla mina underbara kompisar och familj men orkar inte för jag är hungrig.

Peace out bitches.
 
Gammal bild på mig.

Tagga

Blev det nå plugg? Nej, det var för svårt så hoppade det hahaha.

Just nu sitter jag och pumpar musik som gör mig taggad, för senare har jag träning :) Sitter och sjunger med och det är tur att jag har så hög musik så att ingen hör min fina stämma ;)


Min favorit från tant pogrammet så mycket bättre:)

Plugg.

Hade nationella idag i svenska b. Nu är jag hemma och ska igentligen plugga men det går fan inte bra! Jag har vart ett halft arbete, önskar jag kunde lämna in det bara, skulle vara så jävla skönt! Imorgon är det SACO-mässa men struntar i att gå på den för att skulle missa lite av träningen då, och det vill man ju inte!

kan någon skicka över lite motivation till att plugga till mig? Säg till så skickar jag min adress eller mitt nummer.. Ni får också skicka ett flygbijett till någonstans, typ thailand?

Jag kan inte heller ladda upp bilder för den delen :P

Shoe heaven!

Just nu befinner jag mig i shoe heaven och jag vill vara as rik så jag kan köpa alla skor som jag förtjänar (?) ¨
& jag tror jag har kommit på min lösning vart jag ska ha alla mina skor någon stans. Förresten måste jag rensa mina skor, har sjuuukt många jag inte använder. kan ju köpa nya istället?

GAH, ge mig mina bebisar nu! & som jag sagt förrut, jag är inte besatt..

Ny design

Jag tyckte inte om min förra design så jag gjorde en ny. La inte ner speciellt mycket tid på den, tog bara 5 min. men det blev bättre tycker jag iallafall :)

Friday

Hade dyselexi test igår, eller några delar utav alla delar. Vart helt slut i hjärnan igår. Det var som att man hade prov hela dagen typ. Så när jag kom hem igår var det bara att lägga sig och sova några timmar sen var det träning.

I helgen har jag faktist inga planer än, får se vart helgen tar mig.

& jag måste bara säga att jag hatar vintern - vill fly landet eller kanske gå i ide, vi får se. & då menar jag verkligen hatar!!!!

Nu har jag tänkt att äta lite lunch och sen kolla lite på hellcats och sen lite cheer klipp på youtubeoch få lite insperation.

peace out bitches ;)

Test

Om några min går jag in och har mitt första dyselexi(stavning?) test. och varför ska just det ordet vara så svårt att stava? ;)

ÄNTLIGEN efter 3 fucking år på tjatande!


Snart flyttar jag!


snöäckel.


 
Har sovit typ hela dagen, jag är fläckig av mitt missbruk av brun utan sol, det är snöstorm ute, jag måste plugga. Vilken bra dag :)

Det är bra iallafall att jag är brunare och ser inte ut som ett lik längre. & ni som känner mig vet att jag inte kan bli brun på min hals och det är bara att kolla på denna bild också så ser man det, men det är förfan brun utan sol nu!

Vilket roligt inlägg det blev, men min blogg äger ju verkligen:)

& måste bara säga att det är nog en del som jag inte känner som läser min blogg och det är nog ganska kul när ni inte fattar min humor och ironi :)

Peace out fuckers.


Besatt

Kollade nyss på några älsklingar (steve madden skor) och jag dör lite! Jag fick en känsla av att jag skulle försöka hoppa in i datan, eller boka en biljett till USA. Nu har jag iallafall lugnat ner mig lite.

nej jag lovar jag är inte störd, bara lite besatt.

Nästan klart!



Tänkte visa min kära vän Loppan som har bosatt sig i London (och er andra också) hur jag har gjort om mitt rum :)  och det blev ju skit bra bilder också.. eller? ...

Nytt rum

Ställde klockan så jag kom upp imorse för skulle vara på Ikea när dom öppnade. Köpte nya möbler och sånt till mitt rum :) Det blev skrivbord + stol, tv bänk, hyllor, korgar, blommor, smyckeshängare. Tror det var allt.. och Bobbys balsam haha ;) Så det jag har gjort idag är att monterat ihop det mesta!  Har även rensat mitt rum på allt skräp. Tex mina 197 ciggpaket är kastade som bara låg och skräpade. Räknade ut att det var ca 7800 jag kastade. Men har typ rökt upp 40-50 000 i hela mitt liv så.. Men nu har jag slutat och det går fortfarande skit bra :D

Just nu kollar jag på Så mycket bättre som går på tv. Jag tycker det är lite roligt, iallafall när ingenting annat går på tv :) Väntar även på John som har mammas bil. Där i har jag mer saker som jag ska packa upp och man vet ju aldrig när han kommer..


Världens segaste morgon!

Ställde klockan på 08.50 idag för att städerskan skulle komma, så jag går upp käkar frukost och hamnar sen i tv soffan. Sen ser jag på klockan 10.00, och hon hade inte kommit än. Så ringer mamma och frågar om hon skulle komma senare eller nått och då sa hon att hon var sjuk så det skulle komma någon annan 15.00 idag. Då betyder det att jag gick upp helt onödan? jag var skit sur då (mitt morgon humör är inte okej ibland) så då går jag och lägger mig igen. Det var sååå jävla skönt att gå och lägga sig igen, det var guldvärt :)

Idag har jag inga planer riktigt, väntar på att någon ska komma på en vit häst och rädda mig, eller nått..

Rubrik?

Kom inte på någon vettig rubrik haha.

Är ju ledig denna vecka om någon har missat det. Jag skulle ha pluggat men har istället tränat och vart ute och powewalkat eller gått. Igår var jag iförsig ute också. Blev en liten minisummer reunion. Träffade först alla nere vid Sportsbar där det var någon match sen drog bara jag, Danni, Elin, Martin och Jonas vidare till Silk. Där var tydligen deltagare från Paradise Hotell haha. Men det var en trevlig kväll iallafall :) och trött är jag idag kan jag säga haha, har inte sovit tillräcklig inatt. Det kommer jag inte få göra inatt heller :( Måste upp tidigt för städerskan kommer, och hon kommer vara här i 5 timmar och min fråga är vart ska jag ta vägen under denna tid? Gillar inte att vara hemma när hon är här, känner mig bara i vägen. Jävla i-lands problem.

Men nu börjar paradise hotell som jag missade tidigare idag :)

Jätte seriös bild :)

Unbreakable



När jag var mindre så var jag ett riktigt Westlife fan. Jag kunde nästan alla texterna, jag hade alla skivorna dom släppt, hade afficher på dom i mitt rum, gick på deras konsert. Ja, you name it. Och idag fick jag för mig att lyssna på dom. Och en av deras videosar fick mig alltid att rysa och fälla några tårar, och jag kan ju säga att det gör den fortfarande idag! och jag måste säga att jag fortfarande gillar Westlife :)

Woderful morning

Jag hade en så jävla nice morgon. Vaknade upp och käkade frukost, sen slängde jag på mig kläder och gick ut och powerwalka och jogga. Så jävla skönt! Varför kan man inte vara ledig lite oftare så sulle man kunna göra det varje morgon?

Nu har jag iallafall tagit en dusch och åt precis lunch. Idag har jag inga planer, bara softa. Eller jag skulle behöva plocka undan i mitt rum tills fredag då städerskan kommer. Det behövs nog dagar för att plocka undan på mitt rum för behöver rensa bort så jävla mycket skit som jag har sparat på.

Nej nu ska jag krype ner i soffan och fortsätta kolla på Brooke knows best.




Lov

Nu har mitt lov börjat och det känns awesome! Helgen som har varit var också awesome. I fredags var det maskeradfest på pluto och självklart var vi där. Innan det hade vi cheeruppvisning för skiljebo så det var bara att stressa hem till Ellen men som tur var fick vi skjuts av snälla Pontus. Kvällen var iallafall riktigt trevlig och kvällen avslutades med att jag hamnade i Toms bil haha.

I lördags så var det utklädnad på silk också och vem vill missa det? Inte vi iallafall. Så jävla roligt med utklädnad tycker jag, kanske märks? Det var sjukt länge sen man var på silk för jag hade blivit så jävla trött på det stället men fyfan va kul det var där! Musiken är ju fan så mkt bättre där än på pluto. Man kom inte ihåg att man hade kul på silk för det var så jävla länge sedan man var där. Känns som om man kommer börja gå dit lite oftare för vi har verkligen vart "plutohängare" ett tag nu.

Idag har jag vart nere på stan och gjort lite ärenden. Köpte även lite träningskläder. Nu sitter jag och väntar på att mamma är klar med sin behandling ute i spat för vi ska ut och gå en sväng och efter det ska jag få lite spa behandlingar - ska bli så skönt!

Jag som städerska.
 

Halloween 2010


RSS 2.0