Städhjälp?


Världens snyggaste kvinna!



Måste säga att Marisa Miller är världens snyggaste kvinna!

Stress!

Har stressat hela morgonen känns det som! Nu var det iallafall dags för en paus medans mitt nagellack ska torka :) Fixar lite inför ikväll då jag ska på cheer uppvisning och sen direkt efter det ska vi tjejor åka hem till Ellen och fixa oss för ikväll är det krogen som gäller! Halloween tema är det också, så ikväll blir det utklädnad :)

Ska fixa lite lunch nu hade jag tänkt och sen ska jag locka mitt hår! :)

it was only a dream

I was thinkin about her, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah; it was only just a dream.
So I travel back, down that road.
Who she come back? No one knows.
I realize, yeah, it was only just a dream


Music ala Mahlin



Fortsättning följer..

Detta är ett glammigt inlägg

Igår åkte jag och tjejerna till våran glammiga huvudstad och shoppade lite. Köpte en glammig päls, man måste ju se glammig ut? Det var en trevlig och glammig dag. Till lunch käkade vi på det glammiga tacobar, ett måste när man är i Stockholm. När vi åkte i det glammiga tåget så såg vi den oglammiga snön som inte har tagit sig till den glammiga staden Västerås. - Fyfan va äckligt sa jag på tåget högt när jag såg den oglammiga snön utanför fönstret.
Nej nu ska jag återgå till mitt glammiga liv.
Xoxo Mahlin

Danni 19 feta!



Grattis Danni, här kommer ett gäng fina och mindre fina bilder på dig/oss <3

1 månad

Ville bara säga att jag är bäst och inte har rökt på en månad idag!

kuuuuuuuuuk

Fyfan kollade nyss klart på säsong 4 av prison break och det är den sista och FYFAAAAAAAAAAAN säger jag bara! Hatade slutet, verkligen hatade det! Men senare ikväll ska jag kolla på prison break "filmen" som tydligen ska vara the final break. Nej fyfan, hela kvällen är förstörd.

Den här låten får mig iallafall på bättre humör.. eller den väcker en del andra känslor.
:)


Long time ago

Det var ett tag sedan jag skrev här. Men har verkligen inte haft tid med datan eller har inte orkat med andra ord. Jag låg hela dagen i lördags i min säng och dog lite inombords, flyttade mig bara när jag skulle hämta mat.. Den dagen var förstörd för det blev ganska mkt dagen innan, då menar jag ganska. Tycker inte om när man blir bjuden ;) haha, ska inte bara skylla på det.. eller jo, det känns bäst så haha. Det var iallafall en rolig kväll :)

Nu sitter jag i skolan och pluggar lite, men kännde att jag behövde en paus från helvettet. Men måste verkligen ta tag i alla mina saker nu. Håller på att gå runt till alla lärare och få reda på allt man har "missat". Längtar som fan till lov, men längtar mest till jul lovet för vem får jag träffa då? Jo, min älskling från fucking London :) Men behöver verkligen ledighet nu.

Slutar om en timme och jag vet inte hur jag ska komma hem, sug!
 
Cpbarnen nr1


Grattis mamma<3

Idag är det mammas födelsedag :)<3

Hade utvecklings samtal idag, nu jävlar hoppas jag på att det händer ngt, annars blir det samtal med rektorn. Har fan inte hänt ngt på snart 3 år!!! Men annars gick det bra, eller ja.. måste ju ta tag i min närvaro och mina rester. Men det har jag har lämnat in får jag riktigt bra betyg på, och fick en kommentar på ett arbete att det var nästan det bästa hon hade läst :D
Fick iallafall tillbaka skoldatan idag som var paj - as skönt :)

Det enda jag ska göra idag är att fira mamma, kankse ska ut och käka lite senare med familjen :) Om jag får tid över kanske jag borde ta tag i ngt plugg? Annars blir det paradise hotell ikväll haha, och prison break. Förvånad - nej?

 


Måndag din hemska dag

Måndag igen och det suuuuuger verkligen! Kom även på en skit bra projektarbete grej för en gångs skull :D Annars idag hade jag tänkt att vara duktig efter skolan. Försökte göra allt för att hålla mig vaken. (Kollade lite för länge på prison break inatt). Jag gick ut och gick med stavarna ett tag, sen när jag kom hem gjorde jag rent min sminkväska, sen blev jag hungrig och jag gjorde lite käk. Satt mig i soffan och käkade, jo vad händer sen, jag somnar och vaknar 3 timmar senare? Dukigt Mahlin! Jag vet vad jag kommer göra inatt igen - kolla prison break. Tur att jag börjar 12 imorgon :)

Nu börjar Paradise Hotell snart! Är så jävla taggad!!!!! ;)

Hemma från landet.

Jag har tillbringat min helg ute på landet med mina favoriter. Har bara typ legat i sängen eller soffan hela helgen och vårat största problem har vart att ingen i hallsta hade pizza utkörning haha! En riktigt skön helg med massor av filmer/serier, tjockismat osv. Vi har även konstatera att vi har blivit gammla.. fuck that!

Nej nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på prison break och sen sova :)

Nyklippt



Älskar mitt hår när jag kommer ifrån frisören :)

nice stuff


Nelly och Forever21

Tisdag

Idag har jag gått runt på stan och kollat lite kläder och bokat klipptid. Måste säga att det är så jävla skönt att gå själv på stan, då får man allt gjort :) Köpte iallafall en svart kofta - och det behöver jag, skulle behöva fler också, men det får vänta!

Annars så var det världens drygast dag 12.00 - 13.55 och det ända man skulle göra va att fylla i ett papper typ. Nu när man har så slappt schema så kanske man skulle plugga sina rester?

Just nu sitter jag i soffan med en skit skön filt och äter lite choklad kaka (a) Blev över från igår. Någon måste ju äta upp den?

80 år

Idag fyller mormor 80 år så idag har släkten vart här :)
Annars har min dag tillbringas i sängen hela dagen :/ men imorgon blir det skolan och träffa människor!
Har även fått skolkorten, mitt absolut sista skolfoto och jag måste säga att jag blev nöjd med mitt privata foto, men inte så mkt med klass fotot - ser ut som en flodhäst men aja :) 
Rökningen går skit bra, men mitt humör är ju inte lika bra men det får man leva med ett tag.. tyvärr. Tycker bara synd om människorna i min omgivning. Men försöker hålla humöret uppe fast jag vill bara skrika eller slå ner någon :)

Och jag som trodde det var söndag idag - och har trott det nästan hela dagen haha, känns ju ganska värdelöst!

Nejmen nu tror jag att jag ska krypa ner och kolla lite på prison break och dö lite inombords - för att wentworth miller och dominic purcell är så jävla snygga :)



Söndag

Det var ju ett tag sen jag skrev här, men har haft fullt upp i helgen, fast ändå inte haha. Men har jobbat fre-lör-sön. Så nu har jag jobbat ihop hela turkiet resan :) Sen tiden där emellan har jag umgåts med Danni eller legat i min säng och kollat på prison break season 1! Nu har jag sett klart den så nu är jag inne på tvåan ;) Det är dom timmarna handlar om innan jag somnar haha :P

Just nu står kladdkakan inne i ugnen, fick i uppgift att baka för min mormor fyller 80 år imorgon :) <3

För övrigt vet jag inte vad som har hänt med party pinglan mahlin? haha. Jobba och softa en hel helg, väligt olikt men ändå lite skönt ibland :)

Imorgon är det måndag och jag ser inte fram emot det..

RSS 2.0