Skolan

Sitter i skolan och det är helt värdelöst! 13.30 till 16.00.
Efter skolan blir det hem en snabbis och ladda om och sen blir de träning :)
Hade inget mer att skriva.

Shopping!

Idag var det en värdelös skoldag, 12-13.55, och imorgon är den ännu mer värdelös 13.30-16.00.
Efter skolan iallafall gick jag ner på stan och köpte ett par till skor och den är riktigt välbehövda.

Sen när jag kom hem så sov jag och kissen lite, nu har jag vaknat och snart är det middag :)










Bad day blev Good day

Mitt humör är ju inte världens bästa just nu, men det är ju förstårligt. Idag hade jag en riktigt dålig dag i skolan, men det är bara att försöka knipa igen och inte säga något dumt. Efter skolan satt jag kvar och pluggade, gjorde klart nästan ett helt arbete, känner mig riktigt duktig :) Måste hålla igång mitt pluggande, ligger mycket efter men har bara mig själv att skylla. Det var den dåliga delen av dagen.
Jag satt kvar i skolan bara för att jag skulle vänta på min kära Danni skulle sluta jobba. Vi hade en shoppingrunda, och då började min braiga dag :) Hittade en jätte fin klänning som jag dog lite för, en söt ring och trosor.

En annan bra sak är att det blir Egypten i vinter :)

Dag 4

Nu är det den 4e dagen utan ciggaretter :)

Igår kväll blev det bara en cillkväll hemma, det behövdes kännde jag. Men idag är jag fett rastlös! men har snart träning :)


Dag 3

Nu är jag inne på dag 3, och det går bra, men klockan är bara 14.14 nu så.

Igår så åkte jag och Danni hem till Jonas nya lägenhet på förfest. vi var där ett tag och förkrökade lite, sen tog vi en taxi ner på stan och gick till pitchers. Och en viktig sak, jag rökte inte ett skit fast vi va ute!!! Sjukt stolt över mig själv :) Men iallafall sen drog vi till burger corner och käkade lite och sen tog vi en taxi hem till Jonas igen för det skulle vara efetrfest där, men Danni och jag hämtade bara våra saker och sen åkte vi hem och sov istället.
Danni hade även stält in sin vin tetra i frysen för den skulle bli kall så när vi tog ut den igen blev det vinslush haha! Så vi vinglade hem och drack vinslush och det var fan inte gott! Haha

just nu ligger jag och gosar med Cingo och väntar på maten:)


Dag 2

Det var en jobbig dag igår, och då hade jag ändå rökt en morgon cigg. Idag ska jag inte ta en enda, inte ens en morgon cigg, skit jobbigt, men överlever väl. Har inte börjat gråta än.. klockan är 10.35!

Hade nyss matte prov, och jag failade sönder! Aja, skit samma får ta tag i det sen.

dag 1

Today is the day! Idag slutar jag röka - på riktigt denna gång! Och jag ska bevisa alla som bara garvar eller fnyser till när jag berättar att jag ska sluta röka :) Det är bara onödigt, jag har redan gjort av med ca 50 000 kr i mitt liv på bara cigg.
jag ska iallafall försöka hålla mig på glatt humör idag, men om jag blir ledsen/tjurig så kommer det bara hålla i sig i någon vecka sådär och det är värt det. det värsta är att man har träning idag då man måste vara glad och koncentrerad, men får göra mitt bästa :)

Vi hade träning igår och jag fick vara bas, blev överlycklig! Och det gick så bra tycker jag :) Dansen för mig gick inte lika bra, men ska träna lite mer innan träningen ikväll. :)


Perfekt nyårs klänning!



Så jävla snygg klänning som skulle vara perfekt som nyårsklänning. Tyvär är den lite för dyr för min plånbok eftersom jag bara har studiebidrag. Den kostar 2319 kr och finns hos Nelly.

Plugg!

Igår var det lägenhetsvisning, så mamma, pappa och jag gick dit och kollade. Fick hem massor med ritningar och där satt ju jag och drömde mig bort och möblerade olika lägenheter haha ;) Sen pluggade jag hela kvällen - inte lika kul!

Idag ska jag bara plugga för att jag ligger efter, senare blir det cheer träning :)

Den här veckan kommer bara bestå av plugg (och träningar såklart!) Men nu ska jag sätta igång!

På bilden är det jag och mickis i skolan.)

Måndag

Idag skulle jag igentligen sluta röka men pappa ville sluta på torsdag istället så jag tar det då med. Och jag ska klara det den här gången och jag ska bevisa det på dom som inte tror på mig ;)
Annars idag har det vart skola och jag var sjukt trött för var uppe sent och kollade på valvakan och sen kunde jag inte sova för fick host attack! Efter skolan gick jag och mamma ut och gick en snabbis med stavar och sen var det bara att plugga och det har jag gjort hela kvällen.

Imorgon ska jag på lägenhetsvisning, ska bli riktigt kul :) Sen blir det plugg imorgon med, kommer bli det hela veckan :/

Men nu ska jag sova. Godnatt!

ut!


Skål! nu blir det en lugn utgång :)

Tjockiskväll med tjockisarna <3



Chips+ dip , cola, godis, kaffe, glass, choklad, cigg och 3 ofräsha brudar!

Fashion studio



Jag lekte lite igen på hm´s fashion studio och det blev en snygg enkel outfit :)

Home

Är hemma idag från skolan, har haft riktigt ont i huvudet i många dagar nu och kännt mig lite hängig. Idag när jag vaknade kännde jag mig genom förkyld. Så min dag blir att leva här i soffan med en mysig filt, nya vecko revyn och jag hade tänkt att gå och sätta på kaffe nu... om jag orkar ta mig till köket haha.
Ikväll är det träning också, får göra mitt bästa helt enkelt! Och igår på träningen så sträckte jag mig också - jätte lyckat!









Igår

Hann inte blogga igår för hade fullt upp! Blev väkt av mamma och pappa på morgonen med frukost på sängen och presenter :) Sen så var det självklart skolan och vi hade en jätte intressant debatt inför valet. Efter det så var det bara att stressa hem och packa väskan till träningen för jag skulle möta upp Danni och Elin på en fika innan träningen.

Så såg min dag ut igår :)

19 år idag!

Idag är det ingen vanlig dag, det är min födelsedag!:D

Godnatt 18



Godnatt mina härliga dagar som 18 åring.

Plugga, plugga, plugga..

Min dag har sett ut så här:
- Skolan
- Migrän
- Pluggat arslet av mig!

Nu är jag precis färdig med pluggandet och nu kollar jag på Idol.

Och idag är det min sista dag som 18 åring ;)


En bild som togs på min 18års dag förra året :)

Dagens



Ni får ursäkta dom dåliga bilderna men har inte kommit underfund med hur min webcam på nya datan fungerar än haha. Men har iallafall beiga jeans och svart tröja med guld/bruna/beiga nitar på.

Sensommar outfit

Det finns ett riktigt roligt pogram på HMs hemsida där man kan skapa egna outfits. Så ibland kommer jag lägga ut en outfit som jag skulle kunna bära.

Det ska föreställa en långklänning, men det fanns ej så satt ihop en kjol och ett linne :)

Ny blogg - ny start!

Nu har jag skaffat mig en ny blogg och jag hoppas att denna gång håller. Min förra blogg heter mahlinmaria.blogg.se om det är någon som vill kika in mina gammla inlägg.

Jag kommer skriva allt som faller mig in. Jag älskar mode, mina nära & kära, foto. Så det kommer bli en liten blandning av det. Jag kommer blogga för mig själv - för att jag tycker det är kul och för mina vänner. Speciellt en av mina bästa vänner som bor i London och kommer göra det ett år.

Nu hade jag tänkt mig att fixa lite med blogg designen.

Xoxo Mahlin

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0