Cheer

Jag har nog aldrig visat en film på mig som cheerleader här på bloggen. Så tänkte passa på. Här kan du se en video på mig och mina kompisar gör ett snyggt program!


London baby

Har haft en jätte mysig jul med både släkt och vänner :) & jag fick en resa till london :D jag hade verkligen önskat mig det och blev överlycklig när jag fick det! Fick lite annat också men vill ju inte skryta ;)

Igår var det tjejkväll med mycket skratt. Blev väldigt ledsen i ögat att jag var tvungen att gå tidigare för att jag skulle upp till jobbet idag. Går ju upp klockan 5 på morgonen så måste verkligen få sova annars orkar jag inte leva. Började jobba idag och kommer jobba till torsdag - skönt med lite cash till min blivande london resa.

Jag är trött och jag har bestämt mig för att jag ska gå och lägga mig snart. 20.25. Det känns bra nu, kompis det känns bra nu.




God jul!

GOD JUL PÅREJ! :)
Min jul morgon har vart lite annorlunda. Har tagit vaccin för ska åka snart (!!!!!!!!!) och sen fick jag ett paket på morgonen. Ett "jätte fint" data fodral.. de hade fått de i reklam. Mamma skrattade ont. Hahaha! Tomte gröt på morgonen får vi inte heller glömma!

Och igår var den dagen jag längtade mer till än till idag faktiskt. Jag skulle träffa min Loppa! Det var en sån jävla perfekt dag med alla 5 samlade och massor med skratt, mys, ätande, ritande, julbak och bäst av allt var att vi var samlade igen. Jag kan inte beskriva känslan eller jo jävligt glad. Det var som att en pusselbit har fattas men nu har man hittat den och det gör hela pusslet helt. Min kväll igår kväll var så fylld med känslor - jag var lycklig samtidigt som jag var ledsen för att detta inte inträffar oftare men så började jag tänka, jag behöver inte vara ledsen. Denna kväll fick mig att inse att jag har underbara vänner och det spelar ingen roll hur ofta man ses eller om man bor på andra sidan jorden- vi skills inte åt och när vi ses är allt som förr. Detta kallas bästa vänner!

Detta blev mitt första personliga inlägg och kanske det ändå också.




Julklapps shopping.

Idag har jag vart hos doktorn för min hy sen så har jag vart på stan och shoppat julklappar :) har fortfarande 2 kvar och imorgon är det den 23 och är upptagen hela dagen.. känns lovande.. not!
Satt precis på mig min nya kräm som jag fick av doktorn och det känns som om jag har botox i hela ansiktet kan inte röra det haha.

Imorgon ska jag köpa lite mer julklappar och sen så ska jag åka ut till Loppan på landet. har inte träffat henne på månader!! Så ser framemot imorgon så jävla mkt :D

Lov

Ville bara säga att jag har fått lov och slipper skolan i ett par veckor. Nice!

Panik

Jag har panik med att köpa julklappar. Jag har inte köpt en enda! & imorgon ska vi ha julklappsbyte med cheeren (låter bättre i huvudet än hur det ser ut), kaoz mannen kaoz.
Det som även är kaoz är plugget. Fyfan va mycket jag har att göra nu - inte bra! Får nog sitta mycket på lovet och plugga tyvär :/ Hellre plugga mycket nu när det är vinter än när det börjar närma sig slutet och sommaren.

Idag i skolan började vi med ett as roligt arbete, att göra en egen hemsida - me like. Jag har så många ideer så måste behärska mig själv haha.

Jag har inte heller uppdaterat er på as länge hur det går med rökningen. kan bara säga - im doing great :) Känna så jävla awesome för jag är så jävla awesome. I slutet av december så har jag hållt mig i 4 månader!!! 4 fucking månader.

Lussevaka

Var ju ett tag sen jag skrev men har inte haft tid att skriva. I fredags efter allt bak så blev det att dra till pitchers, var även nykter så att jag skulle orka med festen dagen efter som förövringt var hur rolig som hellst :) & pitchers var också hur trevligt som hellst. Men i söndags var jag trött och det var nog bra att ja var det. Sov en lång middag på dagen och annars låg jag bara att dega. Men sen på kvällen var det bara att fixa sig och köra igen för då var det lussevaka med klassen. Det var jätte kul och jag höll mig vaken hela natten - helt otroligt! Tog bussen till skolan 06.25 och sen tränade vi på vår lucia show. Jag var sååå jävla trött då, höll på att däcka i skolan. Men lucia showen blev bra, fast det tyckte inte lärarna (och vissa elever). haha ojoj, alla lärare(+rektorn) kom in imorse och hade möte om våran lucia show - inte bra! De var inte så glada på oss om man säger så.. Sen får vi dessutom inte ha utklädnadshow som de ser ut nu :( Så illa var tydligen våran lucia show, men det tycker inte jag och de flesta på skolan :)

To much going on

Rubriken säger ju allt, har pluggat som ett djur idag och igår pluggade jag också mycket. Min hjärna har gått på högvarv hela dagen nu, och nu förtjänar jag en liten break. Är helt slut i hjärnan och kroppen med dessutom, känns som om jag börjar bli sjuk och det jag har bestämmt att jag inte får bli. Har inte tid med sånt tjaffs. Men kanske ska köpa ett par riktiga vinterskor så jag slipper frysa om mina fossingar, så kanske bara har mig själv att skylla.
När jag kommer hem från träningen ikväll måste jag ställa mig och laga mat(tills pappas fest) samtidigt ska jag plugga. & imorgon är jag igentligen ledig men ska till skolan 8.30 för att träna på lucia showen med klassen. Sen får jag skynda mig hem och laga ännu mer mat och plugga samtidigt och sen vid 16 ska jag till frissan och klippa mig. Så har fullt upp dom här dagarna. Varför ska det vara så jävla mycket plugg nu för? DÖ PÅ DET! På lördag ska det vara fest här hela dagen/natten och jag har lovat att hjälpa till med allt, servera och fixa all mat osv. Sen på söndagen är det lussevaka med klassen så ska vara uppe hela natten och sen gå till skolan och ha showen på morgonen. jag kommer vara heeeeelt slut. men det kommer säkert bli as kul, man lever bara en gång och man får ta konsekvenserna sen.

La la la, That's all I hear you saying!

Har hjälp mamma och pappa i några timmar med att göra en lista med låtar på spotify. Ska ha det tills på lördag då pappsen blir 50 år! :) Annars så har det inte hänt så mycket mer idag. Har vart och stor handlat med mamma, skolan och träna lite på luciashowen. Mitt liv är sååå intressant haha ;) 

Kör en sån här idag igen då.
Dagens humör: Normal i think :)
Dagens mående: Hyfsat bra, men som jag skrev i förra inlägget så kan det aldrig bli fullt så bra när det är snö, vinter & kallt!
Dagens borde: Städa eftersom jag aldrig gjorde det igår.
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens klädsel: Jeans leggings, I love Pink(märket från VS) tröja.
Dagens planer: Inga direkt.
Dagens vill ha: Utomlandsresa
Dagens längtan: Till värmen - idag igen.
Dagens fundering: Har inte funderat så mycket idag.
Dagens tråkigaste: Skolan
Dagens låt: Auburn - La, La, La

ÄLLLLLLSKKKKAAAR TEXTEN!!!

Dagens..

Dagens humör: Har nog vart hyfsat glad tror jag.
Dagens mående: Heltokej för att bo i kalla Sverige.
Dagens borde: Plocka undan efter mig i rummet & plugga!
Dagens frisyr: Slarvigt uppsatt
Dagens klädsel: Kofta, "Paris" linne, nit leggings.
Dagens planer: Plugga
Dagens vill ha: Skooor
Dagens längtan: Tills värmen
Dagens fundering: Vad får jag i julkapp.
Dagens beroende: Nothing
Dagens tråkigaste: Plugga
Dagens tidning: Ingen
Dagens låt: Daniel Adams-Ray - Gubben i lådan.


No more

kan ju säga att det blev för mycket för mig i helgen och kommer nog ta det hyfsat lugnt på ett tag. Nu är jag mätt!
Idag var det iallafall en skön dag i skolan. Men ska plugga hela kvällen hade jag tänkt. Jag ligger efter nu så måste ta igen. Just nu ligger jag iallafall i soffan och har på MTV och lyssnar lite på musik och börjar väl snart med plugget.
Igår hade vi juluppvisningen med Cheerleadingen. Fick se alla andra lag i föreningen för första gången också :) Det var kulkul!


tidsfördriv

Vad heter du? Mahlin
Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? McKaela kanske?
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Lisa
Vilket stjärntecken är du? Jungfru
Bott utomlands? Nej, men vill göra det :)
Flyttat antal gånger? En gång.
Vart skulle du vilja bo? jag vill bo överallt i världen. Men mest LA, New York, Miami, London, Thailand osv.
Vilken skolklass? KG08
Vad vill du bli när du blir äldre? Arkitekt skulle inte sitta helt fel.
Har du några piercingar/tatueringar? 3 i öronen, 1 i naveln
Favoritfilmer? Harry Prutter.
Favoritlåtar? byter från dag till dag. Men mikrofonkåt med september är bra.
Favorit TV-program? Paradise hotell och allt sånt där skit :)
Favoritämne i skolan? Finns inget..
Vad använder du just nu för jacka? Päls.
Favoritfärg på kläder? Svart
Vad har du för byxstorlek? Äger inga jeans så vet ej. Men på jeans och vanliga leggings har jag mellan s-xs
Vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? Mälaren
Vem förutom du brukar sova i din säng? mest tjejorna.
Vad heter din morfar? Arne tror jag han hette.
Vad köpte du senast? En juice.
Har du nåt husdjur? Ja, katt cingo.
Kommer du ihåg din första kärlek: Ja
Älskar du henne/honom fortfarande: Nej
Ser du på kärleken som ett misstag: Om kärlek är ett misstag? Både ja och nej.
Bästa bok? Läser inte.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? tatuera in mina föräldrar.
Är du rädd för blod? Nej det kan jag inte påstå

the day

today is not a good day..

Kaoz

Jag har verkligen inte lust att blogga idag, hade inte det igår heller. Men ville ändå slänga in ett inlägg till de som läser min blogg som tidsfördriv.
Så detta är dagens inlägg från mig:
Kaoz mannen, kaoz.

RSS 2.0